Aan de slag

Hieronder vindt u alle vacatures. Wilt u vrijwilliger worden en ziet u geen vacature? Neem dan direct contact met ons op via de contactpagina.

Vacatures medewerkers

Verorgende niveau 3 PGWij zijn opzoek naar nieuwe collega’s: Ligt jouw hart bij de zorg? Ben jij een persoon die trots is op het vak? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Misschien heb je alle benodigde diploma’s al of je bent nog aan het leren of je wilt gaan leren, juist dán kun je ook al werken in de zorg. Hieronder vacatures die we momenteel hebben, staat jouw functie er niet bij, schroom niet om contact op te nemen en informatie in te winnen over de mogelijkheden!

Huishoudelijk hulp in de wijk

Verzorgende of verpleegkundige in de Wijk

Helpende Plus

Verzorgende niveau 3 PG

 

Wie zijn wij?

Heemzicht is gelegen in de mooie Hoeksche Waard. We zijn een kleine platte organisatie waardoor de cliënt met zijn of haar specifieke wensen op gebied van zorg en welzijn nog echt centraal staat. Je eigen functie kan je uitbreiden met aandachtsvelden waar je interesse ligt. Je kan en mag veel verantwoordelijkheid dragen en er is ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je je persoonlijk kan ontwikkelen, we hebben een coach in dienst en er zijn vele mogelijkheden tot het volgen van workshops, trainingen en opleidingen.
Wij kennen een informele werksfeer en we geloven dat zorg niet zonder aandacht kan.
Dit doen wij met veel plezier!

Is dit de baan die je zoekt?
Staat jouw vacature er niet bij maar wil je wel graag bij ons komen werken,
neem dan contact op of stuur een open sollicitatie!

Dan komen we graag met jou in contact.

Contact:

Meer informatie:
via sollicitatie@heemzicht.nl

Een motivatiebrief met CV kun je richten aan:
sollicitatie@heemzicht.nl

 

 

Vacatures vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers, ook jongere vrijwilligers! Op de afdeling wonen met zorg of op groepswonen, in het restaurant of bij de diverse activiteiten, we kunnen uw of jouw hulp goed gebruiken. Een uur met een bewoner of een dagdeel met een groep (samen met andere vrijwilligers), er zijn genoeg mogelijkheden.

Vrijwilliger Broodmaaltijd

Vrijwilliger Koffiemiddag

Wandelvrijwilliger

Bent u geïnteresseerd zijn in één van onze vacatures of wilt u graag vrijwilliger worden en bent u benieuwd naar uw mogelijkheden dan kunt u contact opnemen met Seline van der Stel (Coördinator Vrijwilligers) via mail s.vd.stel@heemzicht.nl of telefonisch 0186-693122. Ik ga graag met u in gesprek!

Voor “Int Voorste” zoeken wij een gastheer of -vrouw.
Heeft u interesse, dan kunt u contact opnemen met Heemzicht. De contactgegevens vindt u onder het kopje “Contact”.

 

Jongere vrijwilligers gezocht!

Naast dat een een vrijwilligersfunctie heel goed op je CV staat is het een uitgelezen manier om iets zinvols te doen, ervaring op te doen in het werken met mensen maar ook om vooral veel over jezelf te leren. Dus het gaat niet om ons als organisatie, niet om Heemzicht in Piershil, niet zo zeer om de oudere mensen en zelfs niet om de zorg. Het gaat om het warme bad van collega’s en bewoners, een fijne plek om te zijn. Het gaat om de glimlach als je contact maakt, om je gezien en gehoord te voelen. Je mag en kan hier jezelf zijn, je ideeën delen en de beleving delen. Leeftijd speelt geen rol, we kunnen van elkaar leren. Samen lachen, wandelen in de natuur, de wind door je haren, samen een spel doen. Vertellen wie jij bent en wat je beleefd. Wat kunnen wij van jou leren?!

Ben jij geïnteresseerd in één van onze vacatures of wil je graag vrijwilliger worden en ben je benieuwd zijn naar jouw mogelijkheden dan kan je contact opnemen met Seline van der Stel (Coördinator Vrijwilligers) via mail s.vd.stel@heemzicht.nl of telefonisch 0186-693122.

Ik ga graag met je in gesprek!

Leerlingen en stagiaires

Je bent nog aan het leren of je wilt gaan leren, juist dán kun je al werken in de zorg. Als leerling verzorgende IG kun je bij ons ervaring opdoen die je in je opleiding kunt gebruiken en alles wat je op de opleiding leert kan je direct leren toepassen in de praktijk. Voor meer informatie zie hierboven de vacature voor leerling verzorgende niveau 3. Binnen Heemzicht vinden we opleiden heel belangrijk, voor allerlei niveaus en functies. Staat jouw functie er niet bij, schroom niet om contact op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden. We houden van medewerkers die willen groeien en ontwikkelen!

Voor vragen kun je contact opnemen Annewien Krijgsman of stuur een mail naar: a.krijgsman@heemzicht.nl

Buiten bovenstaande, bieden we ook de mogelijkheid om stage te kunnen lopen of een andere BBL-opleiding te kunne volgen, afhankelijk van de bestaande vacatures.