Veelgestelde vragen

Elke vraag verdient een antwoord

Algemeen

Op onze website kunt u al veel informatie vinden, maar mocht u nog meer vragen hebben, lees dan ook eens onze informatiebrochure.

Informatiebrochure

U bent van harte welkom in Heemzicht om eens langs te komen. Dit doen wij graag op afspraak zodat we een collega voor u vrij kunnen maken.

contact

Ja hoor, dat vinden wij gezellig maar wel graag reserveren. Op deze website kunt u alle informatie vinden over de openingstijden, het menu, hoe u kunt reserveren enz. Overdag kunt u altijd langskomen voor een ijsje, een kop koffie of iets lekkers van de kleine kaart. Bij goed weer is het terras in de binnentuin geopend.

restaurant

Wij zijn enorm trots op ons keukenteam. Zij koken iedere dag verse maaltijden bestaande uit soep vooraf, een hoofdmaaltijd en een dessert. Uit het keuzemenu kunt u kiezen waar u trek in heeft.

keuken

Onze keuken biedt ook een maaltijdservice aan voor thuis. Vers bereide maaltijden die u van tevoren uit kunt kiezen. Deze maaltijden bezorgen onze vrijwilligers aan huis in de dorpen Piershil, Goudswaard, Zuid-Beijerland en Nieuw-Beijerland. Neem gerust contact met ons op als u interesse heeft of als u de maaltijdservice af wilt melden.

contact

In Heemzicht kunt u alleen met pin betalen. Wij hebben geen contanten.

Heeft u al bij de vacatures op de website gekeken voor het actuele aanbod? Ook met een open sollicitatie zijn wij erg blij. Deze kunt u sturen naar sollicitatie@heemzicht.nl. Wij zijn benieuwd naar uw motivatie en cv.

Heemzicht heeft een technisch medewerker in dienst waar u terecht kunt met uw vragen en/of reparaties. Bij onze receptie kunt u aangeven dat u de inzet van de technische dienst gewenst is.

Contact

Wij horen graag van u terug hoe u onze zorg en dienstverlening ervaart. Wij leren van uw ervaring en waardering . Zorgkaart Nederland biedt de mogelijkheid om ervaringen en waarderingen voor Woonzorgcentrum Heemzicht te delen op een openbaar en onafhankelijk platform. Via onderstaande link kunt zelf een waardering achterlaten of de geplaatste waardering bekijken.

Zorgkaart Nederland Heemzicht

Activiteiten

Op deze website staat onze activiteitenkalender waarop u per dag kunt zien wat er zoal te doen is. Sommige activiteiten zijn voor iedereen maar we hebben ook activiteiten alleen voor onze bewoners. Dit staat bij de activiteit vermeld.

activiteiten

Aan open activiteiten zijn soms kosten verbonden. Dit staat vermeld bij de activiteit in de activiteitenkalender. U kunt hiervoor een activiteitenkaart kopen in het restaurant.

Activiteiten

Staat uw vraag er niet tussen?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Contactpagina Downloads
Onze contactgegevens
Contact telefoon icon
0186 693 122

Na 17:00 alleen voor spoed