Missie en Visie

Onze missie

Heemzicht is gespecialiseerd in het bieden van kleinschalige, belevingsgerichte zorg. De nadruk ligt op het zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Als dat niet meer gaat wil Heemzicht ondersteuning bieden voor zowel mensen met kenmerken van dementie als een lichamelijke hulpvraag. Hierbij staat het welzijn en welbevinden voorop en wordt dit ondersteund door professionele zorg die met een warm hart wordt gegeven.

Overlay afbeelding
Over Heemzicht afbeelding

Heemzicht begeleidt en ondersteunt cliënten op het gebied van wonen, welzijn en zorg, waarbij de cliënt centraal staat en daarbij de eigen regie heeft over de kwaliteit van leven

Onze visie

Alles voor de cliënt

Wij zijn er als Heemzicht van overtuigd dat welzijn en welbevinden een belangrijke basis is voor de kwaliteit van leven. Dit doen we door samen waarde aan het leven te geven van iedereen die een beroep op ons doet. Hiervoor werken we belevingsgericht. Dit betekent dat Wonen, Welzijn en zorg voor iedereen uniek is en afgestemd is op de persoonlijke levensgeschiedenis, gewoontes en behoeften. Wij zorgen dat met de naasten en vrijwilligers (Informele zorg) wij een bijdrage leveren aan het leven van de kwetsbare ouderen (samenzorg).


Vragen over Heemzicht?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Contactpagina Veelgestelde vragen
Onze contactgegevens
Contact telefoon icon
0186 693 122

Na 17:00 alleen voor spoed